Deken Renaat Desmedt werd priester gewijd in 1977 en in 2006 benoemd tot deken van Roeselare. Als priester vindt hij het een uitdaging om via preken, voordrachten, leerhuizen, bijdragen in Kerk en Leven, … de boodschap van de Bijbel te ontsluiten met en voor mensen van vandaag. De zeven kruiswoorden laten ons toe kennis te maken met de persoonlijkheid van Jezus van Nazaret, alsook met de rijkdom van de evangelische verhalen. ‘De Bijbel is en blijft een unieke bron van geloof. Het ontsluiten van de Bijbel is essentieel voor het verder bestaan van de kerk.’

Bart Stouten is dichter. Bij Klara presenteerde hij jarenlang het programma De Tuin van Eden, een poëtische mix van klassiek, jazz, wereld- en filmmuziek. Hij is een groot liefhebber en kenner van muziek en voelt zich aangetrokken door auteurs en dichters die zelf iets doen met de muziek in hun werk.

Sebastian Enriques °1997 werd geboren in Antwerpen in een muzikaal gezin. In 2021 studeerde hij met grootste onderscheiding af aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Daarna won hij de eerste prijs in de Trophée Mondial Richard Galliano. Zijn muzikale veelzijdigheid uit zich in zijn zoektocht doorheen het gehele muziekrepertoire – van barok tot jazz en van Argentijnse tango tot Franse musette.